Rajčatová šťáva je nízkokalorická, zato má vysoký obsah vitamínů A, C a K. Na šťávu používejte jen zralá rajčata, jsou sladší. Šťávu můžete pít samotnou, nebo ji použít do koktejlů, jako např. Bloody Mary.

Postup

Omyjeme a nakrájíme rajčata. Odstraníme semínka a odšťavníme.

1.
list

Opláchnutý a nakrájený celer odšťavníme.

2.
list

Dobře zamícháme a podáváme.

3.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 5 rajčat
  • 2 celery
Food in this recipe:

tag Celery iconCelertag Tomato iconRajčata

Tips

You can refrigerate finished juice before serving. If you want stronger flavor, you can add some salt, pepper, or agave syrup. You can add some water as well, if you want more diluted juice.

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+
SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+