
Rajčatová šťáva je nízkokalorická, zato má vysoký obsah vitamínů A, C a K. Na šťávu používejte jen zralá rajčata, jsou sladší. Šťávu můžete pít samotnou, nebo ji použít do koktejlů, jako např. Bloody Mary.
Postup
Omyjeme a nakrájíme rajčata. Odstraníme semínka a odšťavníme.
1.


Opláchnutý a nakrájený celer odšťavníme.
2.


Dobře zamícháme a podáváme.
3.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 5 rajčat
- 2 celery
Tips
You can refrigerate finished juice before serving. If you want stronger flavor, you can add some salt, pepper, or agave syrup. You can add some water as well, if you want more diluted juice.
Tips

Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Melounovobanánový koktejl
Banánový koktejl s para ořechy
Šťáva z granátového jablka a třešní
Šťáva z jablka a grapefruitu
Jahodový koktejl s vysokým obsahem antioxidantů
Jahodový koktejl ze sójového mléka