
Tato šťáva má vysoký obsah vitamínů A a C, o nichž je známo, že povzbuzují imunitní systém. Mrkev může zlepšovat zrak a snižovat riziko rakoviny a srdečních onemocnění. Vláknina z mrkve pomáhá při čištění organismu. Kombinace manga a mrkve má vynikající chuť a výživovou hodnotu.
Postup
Omyjeme a nakrájíme mrkev. Mango oloupeme, zbavíme pecky a nakrájíme na kousky.
1.


Suroviny odšťavníme v tomto pořadí: mango, mrkev.
2.


Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve. Dobře zamícháme a servírujeme.
3.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 2 manga
- 1 mrkev
- 1,5 PL sirupu z agáve (chutná-li vám sladší šťáva)
Potraviny použité v tomto receptu:
Tips

Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Šťáva z papriky a papáji
Nízkokalorická rajčatová šťáva
Zelená šťáva pro váš imunitní systém
Nízkotučný ovocný koktejl
Dýňový koktejl s protizánětlivými účinky
Banánový koktejl s para ořechy