
Říká se, že hrušky jsou příbuzné s jablky! Ať už je tomu jakkoli, vymačkáte-li šťávu z jablek a hrušek společně, dostanete zdravou šťávu. Zbylá dužina má vysoký obsah vlákniny, můžete jí tedy trochu přidat do šťávy, bude tak zdraví ještě prospěšnější.
Postup
Jablko a hrušku umyjeme a nakrájíme na kousky.
1.


Odšťavníme jablko a potom hrušku.
2.


Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, dobře zamícháme a servírujeme.
3.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 jablko
- 1 hruška
- 1,5 PL sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:
Tipy
Do této šťávy můžete přidat šťávu z vyzrálého manga. Šťáva bude mít vyšší výživovou a hodnotu a mírně odlišnou chuť.
Tips

Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Šťáva z granátového jablka a třešní
Podzimní šťáva z pomeranče a dýně
Jahodový koktejl s vysokým obsahem antioxidantů
Šťáva z jablek a aloe
Rajčatovolimetková šťáva
Banánovošpenátová šťáva se sójovým mlékem