![](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2016/03/Bell-pepper-strawberry-juice_single-page.jpg)
Štáva z papriky a jahod je vynikající na povzbuzení imunitního systému a také skvělý antioxidant. Chrání organismus před viry a bakteriemi a je účinnou prevencí nachlazení a chřipky.
Postup
Omyjeme papriku. Vyjmeme stopku, odstraníme semínka a nakrájíme papriku na malé kousky.
1.
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
Omyjeme jahody a odstraníme stopky.
2.
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
Odšťavníme nejdříve jahody a pak papriky.
3.
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, zamícháme a podáváme.
4.
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
![list](http://www.morejuicepress.cz/wp-content/uploads/2015/10/list.png)
-
Ingredients for 2 servings
- 1/2 červené papriky
- 30 červené papriky
- 1 1/2 PL sirupu z agáve
Recept obsahuje tyto potraviny:
-
Ingredience
Tips
![](http://morejuicepress.com/wp-content/themes/MoreJuicePress/img/list-shadow.png)
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Šťáva z banánu a zelí se sójovým mlékem
Koktejl ze špenátu – podpora imunity
Šťáva z mrkve a manga
Nízkokalorická rajčatová šťáva
Šťáva z jablek a kiwi
Rajčatovolimetková šťáva