Štáva z papriky a jahod je vynikající na povzbuzení imunitního systému a také skvělý antioxidant. Chrání organismus před viry a bakteriemi a je účinnou prevencí nachlazení a chřipky.

Postup

Omyjeme papriku. Vyjmeme stopku, odstraníme semínka a nakrájíme papriku na malé kousky.

1.
list

Omyjeme jahody a odstraníme stopky.

2.
list

Odšťavníme nejdříve jahody a pak papriky.

3.
list

Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, zamícháme a podáváme.

4.
list
Share on FacebookPin on Pinterest
  • Ingredients for 2 servings

  • 1/2 červené papriky
  • 30 červené papriky
  • 1 1/2 PL sirupu z agáve
Recept obsahuje tyto potraviny:

tag Agave syrup iconAgave Syruptag Bell Pepper iconBell Peppertag Strawberries iconStrawberries

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+
    Ingredience

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+
SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+