
Jablka jsou bohatá na vitamín C
a draslík. Kiwi obsahuje ještě více vitamínu C než pomeranč a má také vysoký obsah vitamínu K, který hraje významnou roli v procesu srážení krve. Proto je tato kombinace vynikající pro vaše zdraví!
Postup
Omyjeme jablko a nakrájíme na čtvrtky.
1.


Omyté a oloupané kiwi rozpůlíme.
2.


Odšťavníme jablko a poté kiwi.
3.


Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup, dobře promícháme a podáváme.
4.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 jablko
- 1 kiwi
- 1,5 PL sirupu z agáve
Tips

Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Rajčatovolimetková šťáva
Nízkotučný ovocný koktejl
Nízkokalorická rajčatová šťáva
Šťáva z granátového jablka a třešní
Jahodový koktejl s vysokým obsahem antioxidantů
Borůvkovobanánový koktejl