Šťáva z banánu a zelí má nízkou energetickou hodnotu a nízký glykemický index. Výborná je k snídani a k večeři, protože obsahuje hodně vlákniny a dobře vás nasytí. Je bohatá na živiny a povzbuzuje imunitní systém.

Postup

Banán oloupeme a nakrájíme na kolečka. Zelí omyjeme a nakrouháme nadrobno.
Kiwi oloupeme a nakrájíme

1.
list

Suroviny odšťavníme v tomto pořadí: banán, zelí, kiwi. Spolu s nimi vlijeme do přístroje sójové mléko.

2.
list

Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup
z agáve, dobře promícháme a podáváme.

3.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 1 banán
  • 110 g nakrájeného zelí
  • 1 kiwi
  • 180 ml sójového mléka
  • 1,5 PL sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:

tag Agave syrup iconSirup z agávetag Banana iconBanántag Cabbage iconZelítag Soy Milk iconSójové mléko

Tipy

Snažíte-li se zhubnout, vynechte sirup z agáve.

 ag
SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+