
Tento osvěžující šťáva doslova překypuje živinami! Má extrémně vysoký obsah vitamínů A, C a K. Kombinace těchto vitamínů je velmi prospěšná pro celý organismus a napomáhá posilovat imunitní systém. Kapusta má vysokou hodnoty IF (systém hodnocení odhadu zánětlivého a protizánětlivého účinku potravin) a má skvělé protizánětlivé účinky.
Postup
Omyjeme, nakrájíme a odšťavníme kapustu.
1.


Omyjeme jablko a okurku. Nakrájíme na menší kousky a odšťavníme.
2.


Do směsi vymačkáme šťávu z citronu, dobře promícháme a servírujeme.
3.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 220 g nakrájené kapusty
- 1 jablko
- 1 okurka
- 1/2 citronu
Tipy
Máte-li raději sladší šťávu, přidejte jedno jablko.
Tips

Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Podzimní šťáva z pomeranče a dýně
Borůvkový koktejl bohatý na antioxidanty
Banánový koktejl se sójovým mlékem
Jak si připravit chutné zelené koktejly?
Recept na šťávu z kapusty pro zdraví
Rajčatovolimetková šťáva