Kapusta může někomu připadat hořká, je však považována za jeden z nejzdravějších druhů listové zeleniny. Pokud vám její chuť nesedí, můžete ji zkombinovat s ovocem nebo jinou zeleninou a připravit si tak chutnou nízkokalorickou šťávu plnou živin, bohatou na vitamíny A, C a K.
Postup
Omyjeme a jemně spaříme kapustu. Nasekáme jí a odšťavníme.
1.


Oloupeme, rozdělíme a odšťavníme pomeranče.
2.


Oloupeme a odšťavníme kiwi.
3.


Vše dobře promícháme a servírujeme.
4.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 330 g nakrájené kapusty
- 2 pomeranče
- 1 kiwi
Tips





KOKTEJLY A ŠŤÁVY
Líbí se mi
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Rajčatovolimetková šťáva
Jahodový koktejl ze sójového mléka
Recept na přípravu domácí jablečné šťávy
Grapefruitovoananasová šťáva
Šťáva z kiwi a zelí
Osvěžující protizánětlivá melounová šťáva